BUITENGEWONE

POORTEN

BUITENGEWONE

POORTEN

POORTEN

Zorg ervoor dat jouw poort naadloos opgaat in jouw gevel door gracieuze poortbekleding. Wil je graag advies omtrent welke poort het best past bij jouw thuis? AW Dirkx geeft je graag advies.

Een klassieke kantelpoort, een ruimtebesparende sectionale poort, een moderne schuifpoort of zelfs een stijlvol hekwerk, wij hebben de perfecte oplossing die naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Onze bekleding is gemaakt van hoogwaardige materialen en met vakmanschap vervaardigd. Zo stralen onze houten poorten warmte en authenticiteit uit, terwijl onze aluminium poorten bekend staan om hun duurzaamheid en moderne uitstraling. Beide materialen bieden uitstekende kwaliteit en zorgen voor een langdurige en onderhoudsarme oplossing.

Bij AW Dirkx gaat het niet alleen om functionaliteit, maar ook om esthetiek. Ons team biedt advies op maat, rekening houdend met de buitenarchitectuur van jouw woning, zodat je poort perfect past bij jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van je woning.

Ontdek de uitgebreide selectie van hoogwaardige poorten. Een klassieke uitstraling voor jouw kantelpoort, een moderne toets op jouw sectionale poort, verfijning op jouw bisectionale poort, een strakke look voor jouw schuifpoort of een unieke creatie voor jouw hekwerkOntdek ons diverse aanbod en kies de perfecte poort die past bij jouw smaak en behoeften.

TYPE POORTEN

Bij AW Dirkx kun je terecht voor verschillende type bekledingen van:

  • Kantelpoort
  • Sectionale poort
  • Bisectionale poort
  • Schuifpoort
  • Hekwerk

MATERIAAL

De poorten zijn verkrijgbaar in het aluminium & verschillende soorten hout. De basis is steeds aluminium waardoor je de bekleding zelf kunt personaliseren.

Aluminium staat bekend om zijn duurzaamheid en lichtheid. Het biedt uitstekende structurele integriteit en is bestand tegen corrosie, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Aluminium wordt vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze een moderne en stijlvolle uitstraling hebben.

Daarnaast biedt AW Dirkx een prachtige selectie van verschillende houtsoorten, die elk hun unieke eigenschappen en esthetiek bieden. Ontdek de tropische hardhoutsoorten zoals de warme en natuurlijke uitstraling van afromosia en de herkenbaarheid van padoek of als alternatief de thermisch gemodificeerde houtsoorten. We selecteren het hout op kwaliteit en onderhoud, zodat je jarenlang kunt genieten. 

Hout

Houten bekleding biedt een natuurlijke en warme uitstraling, waardoor jouw woning direct een tijdloze charme krijgt.

Het gebruik van hout als bekleding zorgt voor een uniek en authentiek karakter, waardoor jouw woning zich onderscheidt van de massa.

Onze houten gevelbekleding biedt een verfijnde en tijdloze uitstraling voor jouw woning of project. Wij zijn trots om een uitgebreide selectie van hoogwaardige houtsoorten aan te bieden, waaronder Afromosia, Padoek of als alternatief de thermisch gemodificeerde houtsoorten.

Aluminium

Aluminium bekleding is een moderne en strakke keuze die jouw woning een eigentijdse uitstraling geeft, perfect voor liefhebbers van een minimalistisch design.

Dankzij de duurzaamheid en weerbestendigheid van aluminium blijft jouw poort jarenlang beschermd tegen de elementen, zonder te vervagen of te corroderen.

 

Wil je jouw woning afwerken met een strakke poort die de warmte en authenticiteit van hout uitstraalt, maar het onderhoud ervan vermijdt? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou!

Met MOODS kun je kiezen voor de stevigheid en het onderhoudsgemak van aluminium, gecombineerd met de warme uitstraling van houtlook. De gekleurde folie biedt een uitgebreid scala aan houtstructuren en kleuren, allemaal verenigd met het lichte en duurzame karakter van aluminium. Dit resulteert in hoogwaardig materiaal dat zowel een warme, zachte als huiselijke ambiance uitstraalt.

KLEUR NAAR KEUZE

Ontdek de pracht van bekleding, waar schoonheid en duurzaamheid samenkomen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige poederlak, is de bekleding verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Dit stelt jou in staat om de perfecte tint te kiezen die naadloos aansluit bij jouw esthetische visie.

Deze kleuren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een uitstekende bescherming tegen corrosie. Met onze bekleding hoef je je geen zorgen te maken over het vervagen van kleuren of degradatie van het materiaal. Het is een onderhoudsvriendelijke keuze die langdurige schoonheid en bescherming biedt.

Realisaties.

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam