BUITENGEWOON

MAATWERK

BUITENGEWOON

MAATWERK

MAATWERK

Bij AW Dirkx draaien we onze hand niet om voor een uitdaging. Door onze jarenlange ervaring weten we perfect welke fabrikanten de hoogste kwaliteit bieden om jouw architectuur naar een hoger niveau te brengen.

Door gepersonaliseerde maatwerkoplossingen creëren we een passende oplossing zoals allerhande plooiwerken, plafondbekleding en dakranden.

Wil je graag een unieke oplossing maar vind je het nergens op de markt? We geven je graag concreet en transparant advies, hoe groot de uitdaging ook mag zijn.

 Maatwerk staat garant voor het bieden van flexibiliteit en creatieve vrijheid. Van unieke ontwerpen tot op maat gemaakte details, wij zorgen voor de perfecte afwerking die jouw project compleet maakt.

ENKELE MOGELIJKHEDEN

Bij AW Dirkx kun je terecht voor verschillende soorten maatwerk. We lichten enkele mogelijkheden uit:

  • Muurkappen
  • Hoek
  • Kolom
  • Plafondbekleding
  • Dakranden
  • Plooiwerken

MUURKAPPEN

HOEK/ KOLLOM

PLAFONDBEKLEDING

DAKRANDEN

ALU PLOOIWERKEN

KWALITATIEVE COATING

 Bij AW Dirkx streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze producten en dat geldt ook voor de poedercoating. 

We werken samen met gerenommeerde partners om in te spelen op de kwaliteit en duurzaamheid van de poedercoating. Elk maatwerkproduct is niet alleen mooi, maar ook bestand zijn tegen de tand des tijds.

De gebruikte poedercoating is een hoogwaardige afwerkingstechnologie die een beschermende laag vormt op het oppervlak van metalen onderdelen. Het proces omvat het elektrostatisch aanbrengen van een poederachtig verfcoating, gevolgd door uitharding bij hoge temperaturen. Dit resulteert in een sterke, uniforme en naadloze coating die bestand is tegen krassen, stoten, corrosie en weersinvloeden.

Wat poedercoating echt onderscheidt? Dat is de veelzijdigheid ervan. Op die manier kun jij kiezen tussen heel wat kleuren, afwerkingen en texturen. Van glanzende, matte, metallic tot een textuurafwerking, wij hebben de mogelijkheden om aan al jouw esthetische voorkeuren te voldoen.

Realisaties.

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam