BUITENGEWONE

GEVELBEKLEDING

BUITENGEWOON

GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

Ontdek de perfectie van gevelbekleding, met AW Dirkx als jouw specialist. Van strak en modern tot warm en natuurlijk, wij brengen jouw thuis naar een hoger niveau.

AW Dirkx is de referentie als het gaat om gevelbekleding. Met duurzame materialen zoals aluminium en hout heb je de vrijheid om de perfecte keuze te maken voor jouw project. Ongeacht welk materiaal je kiest, wordt elke afwerking met zorg geplaatst op een solide constructie. AW Dirkx zorgt ervoor dat de gevelbekleding slim geventileerd en vochtwerend is.

Dit garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook een feilloze afwerking die de tand des tijds doorstaat.

De mogelijkheden voor gevelbekleding zijn divers. Je kunt kiezen voor horizontale gevelbekleding die een lineair en gestroomlijnd effect geeft. Verticale gevelbekleding zorgt voor een opvallende visuele impact. Als je de voorkeur geeft aan een minimalistische benadering, is vlakke gevelbekleding een uitstekende keuze. Bovendien biedt AW Dirkx ook maatwerkopties, zodat je de gevelbekleding kunt aanpassen aan de specifieke eisen en wensen van jouw project.

VERTICAAL

HORIZONTAAL

VLAK

MAATWERK

MATERIAAL

Gevelbekleding is verkrijgbaar in het aluminium & verschillende soorten hout.

Aluminium staat bekend om zijn duurzaamheid en lichtheid. Het biedt uitstekende structurele integriteit en is bestand tegen corrosie, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Aluminium gevelbekleding wordt vervaardigd met oog voor detail, waardoor ze een moderne en stijlvolle uitstraling hebben.

Daarnaast biedt AW Dirkx een prachtige selectie van verschillende houtsoorten, die elk hun unieke eigenschappen en esthetiek bieden. Ontdek de tropische hardhoutsoorten zoals de warme en natuurlijke uitstraling van afromosia en de herkenbaarheid van padoek of als alternatief de thermisch gemodificeerde houtsoorten. We selecteren het hout op kwaliteit en onderhoud, zodat je jarenlang kunt genieten.

Hout

Houten gevelbekleding biedt een natuurlijke en warme uitstraling, waardoor jouw woning direct een tijdloze charme krijgt.

Het gebruik van hout als gevelbekleding zorgt voor een uniek en authentiek karakter, waardoor jouw woning zich onderscheidt van de massa.

Onze houten gevelbekleding biedt een verfijnde en tijdloze uitstraling voor jouw woning of project. Wij zijn trots om een uitgebreide selectie van hoogwaardige houtsoorten aan te bieden, waaronder Afromosia, Padoek of als alternatief de thermisch gemodificeerde houtsoorten.

Aluminium

Aluminium gevelbekleding is een moderne en strakke keuze die jouw woning een eigentijdse uitstraling geeft, perfect voor liefhebbers van een minimalistisch design.

Dankzij de duurzaamheid en weerbestendigheid van aluminium blijft jouw gevel jarenlang beschermd tegen de elementen, zonder te vervagen of te corroderen.

 

Wil je jouw woning afwerken met een gevel die de warmte en authenticiteit van hout uitstraalt, maar het onderhoud ervan vermijdt? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou!

Met MOODS van Mato kun je kiezen voor de stevigheid en het onderhoudsgemak van aluminium, gecombineerd met de warme uitstraling van houtlook. De gekleurde folie biedt een uitgebreid scala aan houtstructuren en kleuren, allemaal verenigd met het lichte en duurzame karakter van aluminium. Dit resulteert in hoogwaardig materiaal dat zowel een warme, zachte als huiselijke ambiance uitstraalt.

KLEUR NAAR KEUZE

Ontdek de pracht van gevelbekleding, waar schoonheid en duurzaamheid samenkomen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige poederlak, is de gevelbekleding verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Dit stelt jou in staat om de perfecte tint te kiezen die naadloos aansluit bij jouw esthetische visie.

Deze kleuren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een uitstekende bescherming tegen corrosie. Met onze gevelbekleding hoef je je geen zorgen te maken over het vervagen van kleuren of degradatie van het materiaal. Het is een onderhoudsvriendelijke keuze die langdurige schoonheid en bescherming biedt.

REALISATIES

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam

NAAM PROJECT

Uitleg + naam