Specialist in buitengewoon buitenschrijnwerk. 

Bij AW Dirkx verdient elk project een meesterwerk. Jim Dirkx heeft een uitgebreide expertise opgebouwd in het vakgebied en we streven ernaar jouw ideeën om te zetten in werkelijkheid. Het bekleden van jouw gevel, het uitbreiden van jouw woonruimte met een bijbouw of het creëren van een elegante poortbekleding, we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we samen de perfecte keuze maken voor jouw project. Jim Dirkx zorgt voor een technische kijk zodat je jarenlang plezier hebt van jouw buitenschrijnwerk.

ONTDEK HET AANBOD

GEVELBEKLEDING

Met onze hoogwaardige oplossingen bieden we je de mogelijkheid om het gebouw te transformeren in een meesterwerk van moderne architectuur.

POORTEN

Maak een indrukwekkende entree met onze hoogwaardige poortbekleding. Zorg voor een stijlvolle bekleding van jouw poort, in lijn van de gevelbekleding.

MAATWERK

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van maatwerk. Met onze expertise en vakmanschap kunnen we aan al jouw individuele wensen voldoen.

BIJBOUWEN

Breid uw ruimte uit met een prachtig bijgebouw. Kies voor extra opslagruimte, een kantoor aan huis of een ontspanningsruimte.

ONTDEK ENKELE PARTNERS

MATO

Mato is fabrikant voor aluminium gevelbekleding en wordt gekenmerkt door een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen.

ALINEL

Alinel is fabrikant van aluminium gevelsystemen met het gepatenteerd tand-en haaksysteem.

CARPENTIER

Carpentier is een innovatieve speler en creëert een toegevoegde waarde in ecologische houtsoorten.

BENDEC

Bewerken, voorbehandelen en poedercoaten van aluminium.