BUITENGEWOON

BUITENSCHRIJNWERK

BUITENGEWOON

BUITENSCHRIJNWERK

Ontdek het buitengewoon buitenschrijnwerk van AW Dirkx

Gevelbekleding

Met onze hoogwaardige oplossingen bieden we je de mogelijkheid om het gebouw te transformeren in een meesterwerk van moderne architectuur.

Poorten

Maak een indrukwekkende entree met onze hoogwaardige poortbekleding. Geniet van een stijlvolle bekleding van jouw poort, in lijn van de gevelbekleding.

Bijbouwen

Breid jouw ruimte uit met een prachtig bijgebouw. Kies voor extra opslagruimte, een kantoor aan huis of een ontspanningsruimte.

Maatwerk

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van maatwerk. Met onze expertise en vakmanschap kunnen we aan al jouw individuele wensen voldoen.

TRENDY

We werken samen met de meest innovatieve en trending fabrikanten.

SPECIALISATIE

Meer dan 10 jaar ervaring in buitengewoon buitenschrijnwerk.

MATERIAAL

Steeds de meest kwalitatieve materialen zoals aluminium en hout.

VAKKENNIS

AW Dirkx werkt samen met geselecteerde leveranciers voor een hoogwaardig resultaat.

Over AW Dirkx

AW Dirkx biedt een ruim aanbod aan diensten op het gebied van buitengewoon buitenschrijnwerk. Bij AW Dirkx is onze passie geworteld in het vakmanschap van aluminium en hout. Met jarenlange ervaring streven we ernaar om hoogwaardige oplossingen te bieden voor gevelbekleding en schrijnwerkerij. AW Dirkx combineert creativiteit en technische expertise om unieke en duurzame resultaten te leveren. Van renovaties tot nieuwbouwprojecten, wij staan klaar om jouw idee tot leven te brengen met verfijnde precisie en vakmanschap.

Realisaties.

Zoutleeuw

Mato 1 | geïntegreerd sectionaal​

Diepenbeek

Aanbouw in thermo ayous​

Hasselt

Vlakke gevelbekleding

Borgloon

Mato 1